ROMÂNIA REALĂ – Profesoară de 54 de ani, agresată de un bărbat de 60 de ani chiar în școală. Incredibil ce a urmat

Sunt cazuri care te lasă speechless, cum spun unii. Este și cazul petrecut recent în orașul Cugir, acolo unde o profesoară a fost agresată de fostul concubin chiar în incinta școlii unde preda. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a anunțat că „urmare a cercetărilor desfășurate în cadrul unui dosar penal cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de viol, lovire sau alte violențe și încălcarea ordinului de protecție la data de 09.01.2024, procurorul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din orașul Cugir”.

„Anterior, la aceeași dată, față de inculpat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. S-a reținut astfel că la data de 08.01.2024, în jurul orei 19.00, deși avea obligația de a nu se apropia de persoana vătămată, fost concubină, în vârstă de 54 de ani, și de a nu se apropia de locul de muncă al acesteia, Școala Gimnazială Iosif Pervain din Oraș Cugir, jud. Alba, obligații stabilite prin ordin de protecție dispus la data de 15.11.2023, prin sentință civilă a Judecătoriei Alba Iulia, inculpatul a pătruns în incinta Școlii
Gimnaziale Iosif Pervain, loc unde a agresat victima prin aplicarea de lovituri succesive la nivelul capului și corpului cu o coadă de topor din lemn, provocând persoanei vătămate leziuni traumatice pentru a căror vindecare s-au stabilit ca fiind necesare 3-4 zile de îngrijiri medicale. Totodată, imediat după pătrunderea în incinta Școlii Gimnaziale Iosif Pervain și ulterior agresării fizice a victimei, inculpatul a constrâns persoana vătămată la întreținerea de relații sexuale în multiple modalități.

La data de 09.01.2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul aflat în stare de reținere, pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă. Prin rechizitoriul din data de 29.01.2024 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului”, a anunțat Parchetul mai sus amintit.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu