România organizează încă un turneu final! Ce competiție importantă vine la Cluj

La Congresul Federației Internaționale de Tenis de Masă din Thailanda, România a primit candidatura Campionatului Mondial de tenis de masă din 2025. Acesta va fi organizat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Țara noastră va organiza din nou cel mai important eveniment pentru tenismul de masă de juniori după nu mai puțin de 72 de ani! Ultima oară când România a găzduit o competiție de asemenea amploare a fost în 1953, când încă ne aflam sub ocupație sovietică. Atunci reușeam să câștigăm patru medalii de aur, grație sportivei Angelica Rozeanu.

România s-a luptat pentru organizarea acestui turneu final cu Federația din Bahrein. Cristinel Romanescu, președintele Federației Române de Tenis de Masă a fost extrem de emoționat și a declarat de la Bangkok:

„Obiectivul meu și al FRTM a devenit realitate! Felicităm Federația de Tenis de Masă din Bahrein, un competitor asiatic puternic și fair-play! Mulțumesc echipei mele, echipa FRTM, mulțumesc secretarului general Adriana Zamfir, secretarului general adjunct Cristian Crețu și mereu lângă mine, lui Beatrice Romanescu! Mulțumesc sportivilor și antrenorilor, performanțele lor sunt motorul nostru!”.

fanatik.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu