Rodica Brad: „Nu e moral ca Stefan Pandi sa fi semnat proiectul care a stat la baza emiterii autorizatiilor de construire pentru Romaltyn”

Secretarul Municipiului Baia Mare, Rodica Brad, afirma ca implicarea numelui sotului arhitectului sef Rodica Pandi in cazul autorizatiilor emise de Primarie catre Romaltyn Mining nu este una fireasca si morala.

„Nu e moral ca sotul ei sa fi semnat acolo. Am vorbit cu ea si mi-a spus ca inainte, ea si sotul ei au lucrat la Institutul de Proiectari. Iar Stefan Pandi a cunoscut procedeul tehnic respectiv, astfel ca i s-a solicitat lui sa lucreze la proiect. Dar nu e firesc si nici moral sa se intample asta”, a declarat Brad, in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata de postul de televiziune Cinemar TV (CBN).

In 2007, arhitectul Stefan Pandi a semnat proiectul pentru autorizarea executarii lucrarilor privind modernizarea procesului de detoxifiere a tulburelii de steril. Documentatia depusa a stat la baza autorizatiei de construire care a fost semnata de sotia acestuia, Rodica Pandi, director de Urbanism al Primariei Baia Mare.

In prezent, autorizatia respectiva este scoasa de pe site-ul Primariei.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu