”Rivulus Dominarum” va avea loc în perioada 24-26 septembrie

Camera de Comerț și Industrie Maramureș continuă înscrierile pentru expoziția de bunuri de larg consum expo ”Rivulus Dominarum”. Mai mult, organizatorii au decis să modifice perioada de desfășurare a acestei manifestări expoziționale și să o reprogrameze pentru perioada 24-26 septembrie, odată cu tradiționala sărbătoare a comunității băimărene – ”CASTANE”.

 Expo ”Rivulus Dominarum” va avea loc la Sala Polivalentă ”Lascăr Pană”, iar organizarea ediției din acest an se va face cu respectarea măsurilor impuse de către autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării evenimentelor cu public în condiţii de siguranţă sanitară.

Florentin-Nicolae Tuș, președinte CCI Maramureș: ”Credem că în perioade de incertitudini, cum este si cea prin care trecem acum, sprjinirea mediului economic ca principal generator de avuție ar trebui să fie, mai mult ca oricând, obiectivul nostru general. La nivel regional încercăm să ne aducem aportul la realizarea acestui obiectiv inclusiv prin organizarea ediției din acest an a expoziției. Ca și în anii anteriori, acest eveniment va oferi expozanților participanți oportunitatea de interacțiune directă cu potențiali clienți și parteneri.”

 Înscrieri și detalii suplimentare despre acest eveniment se pot obține la tel. 0262-221510, 0733-674898 sau pe e-mail: [email protected] sau [email protected].

Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu