Rezultatele juniorilor maramureseni la Campionatele Nationale de Atletism

Sportivii de la LPS-CSS Baia Mare au fost angrenati intr-o serie de competitii ajunse la nivelul  Campionatelor Nationale. Astfel, in Bacau, s-a desfasurat Campionatul National Juniori III la atletism in sala, probe individuale.

Rezultate: Daniel Flontas – medalie de bronz, 60m.p. – 7.51, locul V la 60m garduri, locul VIII la stafeta (impreuna cu Mihai Serban, Dan Chertes, Cristian Baban). Sportivul este antrenat de prof. Cornelia Dezsi.

De asemenea, la Bucuresti, s-a desfasurat Campionatul National de Aruncari Lungi, unde s-au obtinut urmatoarele rezultate: Mirunca Scripciuc – medalie de bronz la aruncare sulitei (31,12m), Andreas Drascaba – medalie de bronz la aruncarea sulitei (53,97m). Cei doi sportivi sunt pregatiti de prof. Aurelian Hendrea.

Madalina Pop s-a clasat pe locul VII la aruncarea discului (26,46m, antrenata de prof. Adrian Bonat), iar Dan Miclaus a prins un loc IX la aruncarea sulitei (49,14m, prof. Aurelian Hendrea).

Tot la Bucuresti, a avut loc Campionatul National de Sala, juniori I. Bogdan Madaras s-a clasat pe locul IV la 60 m plat cu timpul de 7.09. Sportivul este antrenat de Cornelia Dezsi. Informatii furnizate de prof. Maria Ana Calin, director LPS-CSS Baia Mare.

Ciprian DOCHITA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu