RENOVARE APARTAMENT – Băimărean reclamat de vecini la Poliția Locală. Nu aveau liniște

Cei care își renovează apartamentele trebuie să aibă grijă să nu deranjeze vecinii. În caz contrar, la ușă le-ar putea bate polițiștii locali și sunt pasibili de amendă. Săptămana trecută, echipajul format din C.D. și F.P. a fost sesizat asupra faptului că de pe str. Stefan cel Mare, la un imobil, o persoană tulbură odinea și liniștea publică prin lucrări de amenajare interioară. La fața locului a fost identificată persoana și avertizată să respecte prevederile Legii 61/1991.

„În data de 03.03.2023, ora 10.00, echipajul format din P.V. și G.T. a fost sesizat asupra faptului că pe Bulevardul Republicii, la Bisericuța de Lemn , o persoană tulbură odinea și liniștea publică prin strigăte și larmă și apeleaza la mila publică, la fața locului a fost identificată persoana și sancționată contravențional. În data de 05.03.2023, ora 15.47, echipajul format din M.M. și M.S. a fost sesizat asupra faptului că în scara unui bloc situat pe str. George Cosbuc este căzută o persoană fără adăpost care în urma unei căzături pe scară prezintă o plagă sângerândă la nivelul capului, a fost solicitată ambulanța care a preluat persoana și a transportat-o la UPU.

În data de 05.03.2023, ora 16.00, echipajul format din M.M. și M.S. a fost sesizat asupra faptului că în proximitatea Pieței Gheorghe Bilașcu, la platforma de colectare a gunoiului menajer, este căzută o persoană, a fost solicitată ambulanța care a preluat-o și transportat-o la UPU”, precizează Poliția Locală.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu