Recunoaștere oferită Consiliului Județean Maramureș de înfrățiții ucraineni pentru activitatea de ajutorare a refugiaților

La invitația Consulatului României la Solotvino, vineri, 11 noiembrie 2022, Consiliul Județean Maramureș a fost prezent la evenimentul de solidaritate cu poporul ucrainean de la Oncești, organizat în semn de apreciere și recunoștință pentru toate entitățile implicate în asigurarea transferului de ajutoare umanitare din județul Maramureș și zonele limitrofe din România în Ucraina și pentru a transmite pe această cale un mesaj privind continuitatea acțiunilor în sprijinul cetățenilor ucraineni aflați în prezent în România, cât și a celor din zonele de război.

Reprezentantul Consiliul Raional Transcarpatia prezent la eveniment a mulțumit Consiliului Județean Maramureș pentru sprijinul semnificativ acordat Ucrainei și a decernat o distincție de recunoaștere președintelui Ionel Ovidiu Bogdan și echipei sale, pentru contribuția la sprijinul umanitar a poporului ucrainean.

„Mulțumesc pe această cale înfrățiților ucraineni pentru aprecieri și distincție. Îi asigur că vom rămâne în continuare un partener de nădejde și susținători ai efortului lor de a ajuta cetățenii ucraineni afectați de război. Maramureșul e alături de dumneavoastră și continuăm împreună”, a transmis președintele Consiliului Județean, Ionel Ovidiu Bogdan.

Reprezentantul Consiliului Județean a înmânat partenerilor ucraineni din partea instituției, în semn de mulțumire, sigla din ceramică a Județului Maramureș și o diplomă de recunoaștere.

Evenimentul a fost organizat la Oncești de Consulatul României la Solotvino, Primăria Sighet și Oncești și Serviciul de Ajutor Maltez – filiala Sighetu Marmației.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu