RECLAMAȚII- Șoferii sunt nemulțumiți de lucrările executate la ieșirea din Baia Mare către Groși

Cine a ajuns zilele acestea pe la ieșirea din oraș către Groși a putut vedea cum nu se face o lucrare. Firma care a lucrat acolo a uitat să aducă carosabilul la starea inițială, așa cum îi cere legea. Astfel că acum ai toate șansele să îți spargi mașina, mai ales dacă circuli noaptea. S-a lucrat, s-a acoperit cât s-a acoperit și Dumnezeu cu mila.

„E dezastru drumul către Târgu Lăpuș. Eu nu înțeleg cine a dat firmei aceleia lucrarea. Nu așa se lucrează, spargi totul și lași baltă. Acoperi în bătaie de joc. Unul care nu cunoaște zona, mai ales noaptea, își sparge mașina. Circul destul de des pe acolo și vreau să vă spun că nu se ia nicio măsură. Chiar nu deranjează pe nimeni? Dacă stai prea aproape de cel din fața ta, o piatră îți poate sparge parbrizul. Chiar nu-i pasă nimănui de DN18B? Acele denivelări când se vor remedia? Că vine iarna totuși”, ne spune Adrian.

Așteptăm un punct de vedere oficial al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe acest subiect delicat pentru șoferi. Am cerut un punct de vedere și Primăriei Groși.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu