Ramanem cum am stabilit: nu se schimba nimic – Nuntile de noapte, interzise in Baia Mare

Mult zgomot pentru nimic. Dezbaterea publica pe tema organizarii nuntilor de noapte in localurile situate pe raza Municipiului Baia Mare nu a schimbat cu nimic actul care reglementeaza functionarea unitatilor de alimentatie publica.

In cadrul sedintei de miercuri a Consiliului Local, unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a fost acela al revocarii hotararii prin care organizarea de nunti si botezuri pe raza Municipiului Baia Mare este restrictionata pentru intervalul orar 07 – 23. In sala de sedinte au fost prezenti aproximativ 30 de baimareni, care au exprimat pareri atat pro, cat si contra organizarii de nunti pe timp de noapte in localurile baimarene.

Dupa mai multe discutii contradictorii la care au luat parte si alesii locali, consilierii au votat pentru respingerea proiectului de hotarare. Din cele 18 voturi exprimate, 5 au fost pentru revocarea hotararii, iar 13, pentru mentinerea vechii hotarari.

Astfel, orarul de functionare a localurilor baimarene va ramane acelasi. In intervalul orar 11 seara – 7 dimineata, pe raza Municipiului Baia Mare, localurile nu vor putea organiza nunti si botezuri.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu