RALIU AUTONORD – Iubitorii de motoare puternice sunt așteptați în 1 octombrie. Care va fi traseul

Clubul ROTARY BAIA MARE 2005 organizează, în data de 1 Octombrie 2022, începand cu ora 8.30, RALIUL AUTONORD, competiție automobilistică de orientare și turism (tehnico-aplicativa), traseul fiind de aproximativ 90 km – Baia Mare și împrejurimi.

„Pot participa echipaje formate din pilot și navigator iar pilotul va fi posesorul unui permis de conducere – Cat. B – cu o vechime de minim un an. În concurs poate participa orice tip de autoturism care corespunde – din punct de vedere tehnic – normelor legale de circulație din România ( dovada ITP). Costul participării este de 200 RON per autoturism iar inscrierile se fac telefonic la nr. 0726-374983”, au anunțat organizatorii.

„Traseul e în zona Băii Mari. Este pentru promovarea județului Maramureș, evenimentul fiind acum la ediția cu numărul 14. 30 de echipaje am avut cel mai mult pană acum înscrise în concurs. Traseul este pentru orice fel de mașină, trebuie doar să aibă ITP valabil și să aibă permis de conducere de minim un an”, a declarat Claudiu Tarța, pentru ziarmm.ro.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu