PSD are datorii de 8 milioane euro, din campaniile electorare – Saptamana aceasta a achitat elicopterul folosit pe post de taxi aerian

Partidul Social Democrat a achitat acum sase zile elicopterul rosu utilizat in perioada campaniei electorale pentru alegererile prezidentiale din 2009, acesta fiind folosit in regim de taxi, au declarat surse din conducerea PSD.

Conform acestora, „proprietarul elicopterului este o persoana prea amabila si cumsecade”, motiv pentru care s-a urgentat platirea tuturor restantelor catre acesta. Mai mult, social-democratii ar dori sa mai foloseasca acel elicopter in regim de taxi atunci cand va fi nevoie.

In campania pentru alegerile din 2009, din cauza programului foarte incarcat al deplasarilor prin tara, PSD a colaborat cu firma Cobrex Trans SRL, care a rezervat nonstop un taxi aerian.

In prezent, datoriile PSD se cifreaza la 8 milioane de euro, 6 milioane de euro fiind suma acumulata in ultima campanie pentru prezidentiale, iar 2 milioane – suma restanta din precedentele campanii prezidentiale. In aceste conditii, conducerea PSD a redus la maxim cheltuielile cu personalul, cu telefoanele, cel mai mare salariu al functionarilor de la sediul central al PSD fiind de 2.000 de lei, au sustinut sursele citate.

Pentru a mai combate criza la partid, conducerea PSD a stabilit ca fiecare organizatie judeteana sa contribuie cu cate 5.000 lei lunar, pentru a se putea acoperi cheltuielile curente la sediul central al formatiunii.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu