PSD a cheltuit 430.000 de euro, din bani publici, pentru mitingul impotriva justitiei!

PSD nu poate justifica facturile platite pentru organizarea mitingului din 9 iunie 2018, din Piata Victoriei. Un miting „spontan”, violent anti-justitie, care a costat partidul lui Dragnea 430.000 de euro, dezvaluie Radio Europa Libera.
Desi PSD s-a laudat mereu in spatiul public cu forta sa organizatorica, partidul condus atunci de Liviu Dragnea a incheiat un contract cu o firma din Bucuresti, pentru reusita acestui eveniment.

La miting au fost prezenti peste in jur de 150.000 de oameni, imbracati in tricouri sau camasi albe. A fost cel mai important miting organizat de PSD in timpul domniei lui Liviu Dragnea. Oamenii au fost adusi din toata tara in centrul Capitalei, pentru a protesta „impotriva abuzurilor din justitie”. Pancarte cu Laura Codruta Kovesi in costum de detinut, discursuri in care procurorii au fost facuti „sobolani” – asa a aratat mitingul la care PSD-istii se laudau ca aduc un milion de oameni.

Mitingul a fost convocat pentru a sterge din imaginea publica amploarea protestelor #Rezist, aparute dupa adoptarea Ordonantei 13 (pe 31 ianuarie 2017), cand sute de mii de oameni au iesit in strada saptamani si luni la rand, epicentrul fiind in Piata Victoriei din Bucuresti.

Pe scena ridicata in Piata Victoriei au urcat (unii au si cuvantat), printre altii:

Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu, Liviu Plesoianu, Darius Valcov, Orlando Teodorovici, Codrin Stefanescu (toti de la PSD);
C. A. C. P. Tariceanu, Liliana Minca (ALDE);
Aurelian Pavelescu (PNTCD).

ziaristii.com

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu