PROGRAM ANGHEL SALIGNY – Drumurile județene care vor fi modernizate

Lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost făcută publică de către Ministerul Dezvoltării. Pentru județul Maramureș, ministerul va finanța 101 obiective de investiții, în valoare totală de 1.253.058.471,09 lei. De exemplu, municipiul Baia Mare va primi bani pentru reabilitarea străzii Victoriei, tronsonul cuprins între Bulevardul Decebal și Bulevardul Independenței, suma alocată fiind de 43.000.000, 00 lei.

Orașul Borșa a primit cea mai mare sumă din județ, banii urmand a fi folosiți pentru introducerea rețelelor de canalizare și racorduri canal în cartierul Repedea, extinderea sistemului de canalizare menajeră sau modernizarea ssistemului de canalizare meenajeră. Consiliul Județean Maramureș a primit bani pentru reabilitarea DJ108E Mireșu Mare – Hideaga, Baia Mare-Coaș, respectiv reabilitarea DJ108 A Gardani-limită județ Sălaj.

Singurele localități care nu au primit bani sunt Suciu de Sus, Coltău și Vadu Izei. Majoritatea primăriilor au primit bani pentru sistemele de canalizare, refacere drumuri sau construire de poduri.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu