PROGNOZA METEO – Ce ne așteaptă în luna decembrie. Cât de mult va ninge

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Pentru această săptămână, meteorologii anunță că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice în regiunile vestice, sudice și centrale, dar mai
ales în extremitatea de sud-vest a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea de vest a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ultimele zile ale lunii noiembrie și primele din decembrie aduc temperaturi medii care se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

În săptămâna 04.12.2023 – 11.12.2023 temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi local deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 11.12.2023 – 18.12.2023 – mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu