PROBLEME ÎN ȘCOLILE DIN JUDEȚ – Elev cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri

Lucrurile par a o lua razna în școlile din Maramureș. Mai nou avem bătăi între elevi, consum de droguri și alcool, ca să nu mai vorbim de fumat. Un nou incident, de data aceasta la Colegiul Național „Gheorghe Șincai, unde un elev și-a arătat organele genitale colegilor săi. Acum este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„Azi, 11 noiembrie, în urma apariției în mediul on line a unui articol de presă în care se face trimitere la comportamentul unui elev în timp ce se afla în incinta unei unități de învățământ, polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Totodată, în perioada imediat următoare, polițiștii Biroului Siguranța Școlară vor efectua activități informativ preventive în vederea conștientizării elevilor asupra efectelor care se pot produce ca urmare a consumului de substanțe interzise în incinta unității de învățământ și mai ales asupra modului în care pot fi deteriorate comportamentele și relaționarea cu cei din jur.

De asemenea, ne vom adresa și cadrelor didactice care să știe că atunci când vor avea de-a face cu astfel de situații, trebuie să anunțe de îndată conducerea unității de învățământ și familia elevului”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu