PRIMUL TROFEU – Costică Buceschi câștigă SuperCupa Turciei cu Kastamonu

Fostul antrenor al CS Minaur, Costică Buceschi a reușit să câștige primul său trofeu din cariera de antrenor al echipei Kastamonu din Turcia. Meciul a fost unul cu emoții pe final, însă după cele 60 de minute regulamentare de joc un singur gol a făcut diferența. Buceschi a declarat, pentru ziarmm,ro, că meciul a fost unul destul de dificil, echipa sa având ambele începuturi de repriză foarte bune, însă pe final de meci echiupa adversă a revenit puternic și câștigătorul a fost desemnat la ultimele faze ale meciului.

„A fost un meci destul de dificil pentru că era un trofeu care se putea câștiga după un joc. Am avut două începuturi foarte bune de repriză, și în prima repriză, dar și în a doua, am avut un avans de cinci goluri, dar la pauză am mai avut două goluri avans, a dopua repriză am înceoput foarte bine, în minutul 45 am avut 9 goluri diferență și apoi am încercat să dau minute de joc și celorlalte jucătoare. Pentru că pentru noi urmează un sezon foarte încărcat cu meciurile din campionatul Turciei și cele din Liga Campionilor și vreauy ca toate jucătoarele pe care le am în lot să aibă meciuri jucate și să mă poată ajuta în ambele competiții pe care le vom avea. Finalul a fost cu emoții, dar am reușit să câștigăm la un gol, dar e bine. La echipa pe care o am acum greul îl duc jucătoarele din Muntenegru, cele două extrem,e care sunt extrem de valoroase, cred că sunt în primele 3 la nivel mondial. Mari diferențe față de echipele din România pe care le-am antrenat nu sunt aici pentru că deja și campionatul Turciei a progresat, au venit multe jucătoare din afară care au schimbat mentalitatea, au fost și antrenori foarte buni și ușor ușor lucrurile se îndreaptă spre un handbal profesionist. Suntem în căutarea unui prim 7 care să aibă eficiența cea mai mare, problema e când se produc schimbări la echipă se observă fluctuațiile de scor. Mai am nevoie de cel puțin două jucătoare la linia de 9 m, acolo unde suntem destul de descoperiți”, a declarat Buceschi.

Kastamonu va juca primul meci din Liga Campionilor în 12 septembrie, pe teren propriu, împotriva danezelor de la Odense Handbold.

FOTO Costica Buceschi/facebook

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu