Primarul Vasile Ciolpan, despre distrugerea stadionului Viseu: „Nu e o tragedie. Sunt doar doua gropi. S-a mai intamplat. Se repara in cateva zile”

Vasile Ciolpan, primarul orasului Viseu de Sus, afirma ca stadionul din localitate nu a fost prea afectat de masinile circului si ca in urma acestuia au ramas… cateva gropi. Vreo doua – trei.

„Probabil a fost o scapare. Dar asta nu inseamna ca e o tragedie pentru Viseu de Sus. Tragedie e ca nu primim bani, din bugetul public, bani care revin orasului Viseu. Aia e tragedie, nu ca s-au facut doua gropi pe terenul de fotbal. Nu am stiut, doar azi cand m-a sunat cineva am fost acolo. Da, am zis, e o problema. Dar se rezolva in doua, trei zile”, spune Ciolpan.

Probabil, noi am vazut alt film, iar Ciolpan s-a dus la stadion inainte de venirea Circului, cand, cu siguranta, acolo erau doar cateva gropi. Acesta afirma ca nu e prima data cand se intampla acest lucru si da asigurari ca gazonul se va reface cat ai bate din palme.

„De mai multi ani vine aici circul si i se inchiriaza terenul. Marti vor incepe lucrarile de reparare. Cei care au instalat circul au lasat niste bani pentru refacerea suprafetei. Au lasat niste urme pe teren. Nu este o tragedie. Si alta data s-a mai intamplat”, declara Vasile Ciolpan.

Edilul spune problema este una de natura… politica si ca nu s-ar fi ajuns la mediatizarea acestui caz daca administratorul terenului ar fi primit niste bani de pe urma inchirierii gazonului catre Circul din Budapesta.

„In cateva zile se va reface. Problema e ca se mediatizeaza si se politizeaza totul. Daca i se dadeau niste bani celui care administreaza terenul de fotbal nu mai era nicio problema”, precizeaza primarul din Viseu.

De asemenea, Ciolpan il acuza pe Vasile Mlesnita, presedintele Clubului Bradul, cel care are in administrare acel teren, ca a furat gardul care imprejmuia stadionul si care a fost montat pe cheltuiala Consiliului Local.

„Cred ca se va face acolo ceva club, prin Consiliul Local. Noi avem un proiect. Si nu vreau sa fac asta pentru un privat, care nu face acolo nimic. Consiliul local i l-a dat in administrare acum cateva luni, i-a pus la dispozitie motocositoare, un gard care a disparut. Si despre care am auzit ca ar fi la el”, afirma Ciolpan.

Uite gardul, nu e gardul, mai grav e ca nici gazonul nu mai este, dupa strangerea manejului in urma au ramas doar santuri adanci brazdate in noroi. Desigur, acestea pot fi confundate cu… cateva gropi.

Imaginile vorbesc de la sine.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu