Primaria i-a virat in cont lui Gheorghe Gradinaru cele 3 miliarde lei pierdute in instanta – Consilierul PDL spune ca nu vrea banii cetatenilor si va sesiza Curtea de Conturi

Consilierul local Gheorghe Gradinaru a incasat deja cele peste 3 miliarde lei vechi din partea Municipiului Baia Mare. Acesta afirma ca nu doreste ca banii respectivi sa fie platiti din bugetul local, adica stransi din taxele si impozitele baimarenilor, ci va solicita ca persoanele vinovate sa fie cele care vor plati.

„Din banii cetatenilor eu nu iau. As face o crima sa iau din banii lor. Ar trebui sa se sesizeze Curtea de Conturi in acest caz. Daca nu se va autosesiza, o voi sesiza eu”, a precizat Gradinaru.

Consilierul democrat liberal a mai spus ca a recurs la instanta de judecata dupa ce anumiti functionari din cadrul Primariei Baia Mare au incercat sa il „linseze”.

„Putini au crezut ca voi fi capabil sa duc la capat procesele. Si uite ca am castigat. Nu i-am putut lasa sa ma linseze fara sa protestez. Au emis acte ilicite si lucrul acesta s-a dovedit in instanta. Eu vorbesc cu probe. Eu am avut un singur pacat. Ca in urma cu 10 ani mi-am facut acolo casa”, a declarat Gheorghe Gradinaru.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu