PRIMĂRIA CĂLINEȘTI – Prefectura Maramureș, sesizată cu privire la modul de organizare al unui concurs 

Prefectura Maramureș a fost sesizată cu privire la modul de organizare al unui concurs de către Primăria Călinești. Este vorba despre concursul organizat pentru ocuparea a funcției publice de execuție vacante de Consilier, clasa I, gradul profesional principal, la compartimentul Achiziții publice, concurs care a avut loc la începutul acestei luni.

În reclamația depusă inițial la Primăria Călinești se precizează că se dorește verificarea modului de desfășurare a concursului, deoarece unul dintre candidați s-a aflat în interiorul primăriei chiar înainte de începerea concursului, „cand conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului comisia de evaluare executa subiectele pentru concurs”, respectiv „înainte de afișarea rezultatelor probei scrise”.

În reclamația depusă de unul dintre candidați se arată că în intervalul orar de desfășurare a concursului mai sus amintit niciunul dintre angajații primăriei nu se mai aflau în instituție, iar candidatul la care se face referire în reclamația era singur cu acea comisie de evaluare: Cele spuse mai sus pot fi probate cu martori și poze”.
Am cerut un punct de vedere și de la primarul Petre Nemeș, care a ținut să arate că un răspuns la acea reclamație a fost deja expediat către reclamant, nefiind semnalate niciun fel de nereguli la acest concurs.

De altfel, Primăria Calinești a organizat mai multe concursuri pentru ocuparea mai multor posturi, cum ar fi la compartimentul Urbanism, Registru Agricol sau la Asistență Socială.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu