Povestea lui Valentin Ghionea, omul cu cele mai multe goluri în Liga Campionilor

Valentin Ghionea nu are nevoie de nicio prezentare. Mai ales că a jucat și la echipa de handbal masculin a CS Minaur, cu care a scris istorie. Jurnaliștii de la welovesport.ro vin acum și ne aduc în atenție povestea de succes a acestui handbalist.

”Nu voiam la handbal, toți copiii vorbeau de fotbal, în curtea școlii se juca doar fobal. Fiecare din noi era ba Balaci, ba Cămătaru, Ștefănescu, Lung…Dar m-am întâlnit cu antrenorul, m-a văzut înalt și m-a convins să merg la handbal. Când a aflat că sunt și stângaci, mi-a spus că nu mai plec de acolo. A fost dragoste la prima vedere cu handbalul”, povestește Valentin Ghionea, pentru welovesport.ro.

Valentin Ghionea a ajuns la Minaur Baia Mare, unde antrenor era nimeni altul decât Lascăr Pană. Vali vorbește și despre relația lui cu Lascăr Pană, cel recunoscut a fi un antrenor foarte dur. ”Eram un copil când m-a luat sub aripa lui. Recunosc, m-a protejat. Eram considerat un talent, dar nu a pus presiune pe mine. El m-a propulsat, m-a ajutat să ajung sus, să joc. Asta e clar, m-a ajutat. Se vede acest lucru și azi. Dacă nu joci, nu ai minute, poți să fii tu mare talent, că te pierzi”, explică Valentin Ghionea.

Mai multe pe welovesport.ro

Ziarmm.ro.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu