POȘTA ROMÂNĂ – Oficiile poștale din Vișeu și Moisei se modernizează

Moisei

Serviciile oferite de Poșta Roână sunt încă folosite de numeroși maramureșeni, chiar dacă poate mai puțin față de alți ani. În județul nostru nu sunt probleme deosebite, după cum precizează oficialii Poștei Române, pentru ziarmm.ro. Vești bune sunt pentru vișeuani și moiseieni, oficiile poșatele din cele două localități fiind în plin proces de modernizare.

„La nivelul județului Maramureș sunt oficial 124 de subunități aparținând Poștei Române, respectiv 15 oficii urbane, 6 ghișee exterioare urbane, un oficiu poștal de distribuire centralizată, două oficii zonale poștale, 8 oficii rurale, 30 de ghișee exterioare rurale și 62 de agenții poștale. Preocuparea permanentă este de a asigura funcționalitatea optimă a rețelei de subunități poștale în condițiile restrictive impuse pe perioada stării de alertă determinată de situația pandemică actuală, cu impact asupra desfășurării întregii activități poștale, de reducere a expunerii clienților și salariaților noștri la riscul de contaminare și de răspândire a contaminării.

În anul 2021 s-au făcut lucrări de modernizare și reparații la OP Sighetu Marmației, OZP Sighetu Marmației, Ghișeul poștal 1  OP Baia Mare și de reabilitare/modernizare fațadă sediu OJP Maramureș. În acest moment sunt în desfășurare lucrări la Vișeu de Sus și Moisei. Pentru anul 2022 avem în vedere continuarea lucrărilor de investiții și de reparații la OP Baia Mare 5, OP Ulmeni, OP Poienile de sub Munte și OZP Baia Mare. În plus, acum se derulează și acțiunea de înlocuire a calculatoarelor vechi cu unele de ultimă generație. Toate oficiile poștale din județul Maramureș sunt informatizate”, spune Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române, pentru ziarmm.ro.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu