Polițiștii rutieri, prezenți la AUTO SHOW MARAMUREȘ. Ce le vor transmite cetățenilor

litiÎn perioada 25-27 iunie 2021 Camera de Comerț și Industrie Maramureș va organiza în parcarea Centrului Comercial Value Centre, situat pe Bulevardul București nr. 53 Baia Mare, prima ediție a evenimentului AUTO SHOW MARAMUREȘ.

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș își vor face simțită prezența și la acest eveniment.

Polițiștii rutieri vor prezenta celor interesați o parte din tehnica de lucru și dotările cu care operează în trafic.
Așadar, dacă sunteți interesați să participați alături de polițiștii rutieri la eveniment:

 Nu consumați băuturi alcoolice, deoarece aparatul de depistare a prezenței alcoolului în organism, Drager va fi la îndemâna polițiștilor;
 Cu toții știm că substanțele psihoactive nu sunt sănătoase și, din păcate, consumul acestora este frecvent depistat de polițiști. Prin urmare, polițiștii rutieri vor prezenta și aparatul de depistare a substanțelor psihoactive DrugTest;
 Circulați cu viteza legală! Pistolul Radar TruCam poate depista neresepctarea limitei legale de viteză;
 Să nu uităm de iubita autospecială de poliție și motocicleta aflată în dotarea Serviciului Rutier. Doritorii vor putea să se simtă pentru un moment polițiști, sau, cine știe, pentru alții să își readucă aminte de clipele petrecute în autospecială.

”În cadrul evenimentului, polițiștii vor asigura informarea cetățenilor cu privire la situația accidentelor rutiere, principalele cauze generatoare și recomandările specifice cu privire la conduita necesară de urmat în trafic. Dar asta nu înseamnă că va fi omisă prezența echipajelor de poliție rutieră pe drumurile naționale.

Pentru siguranța cetățenilor și ca traficul rutier să se desfășoare în maximă siguranță, mult cunoscutele „BMY” și „GBJ” se vor afla prezente pe drumurile naționale pentru a supraveghea traficul rutier și siguranța participanților la trafic.

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș sunt deschiși spre comunicare și așteaptă cetățenii interesați la o discuție de la egal la egal”, transmite IPJ Maramureș.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu