POLITIE: Masina furata din Ungaria, gasita la Sighet

In cursul saptamanii trecute, Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Maramures a organizat si desfasurat mai multe actiuni pe linia traficului international de autoturisme furate din strainatate. La Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera au depistat si retinut un autoturism marca Opel Astra, in valoare de 18.000 lei, dat in urmarire prin Interpol, ca fiind furat din Ungaria.

Autoturismul, cu numere de inmatriculare specifice Ungariei, a fost oprit in trafic, pe raza localitatii Sighetu Marmatiei. La volanul masinii se afla I. A., o tanara in varsta de 24 de ani, din Sighetu Marmatiei.

„In urma verificarilor efectuate de catre politistii de frontiera s-a constatat ca autoturismul in cauza este reclamat ca fiind furat inca din 2 iunie 2007 din Ungaria. Incepand de atunci, acesta a fost dat in urmarire prin Interpol. In urma extinderii cercetarilor, s-a mai stabilit ca autoturismul a fost cumparat de la maramureseanul V. U., in varsta de 28 de ani”, a precizat Iulia Stan, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures.

Autoturismul, marca Opel, in valoare de 18.000 lei a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramures pana la finalizarea cercetarilor.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la furt si inselaciune.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu