- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

PNTCD a ramas fara presedinte – Petre Marian Milut a demisionat din functie

Marian Petre Milut a demisionat, sambata, din functia de presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat. Anuntul a fost facut de Milut in cadrul Consiliul National de Conducere al PNTCD, care a avut loc la Pitesti, for caruia i-a si predat mandatul detinut pana in prezent.

Potrivit fostului presedinte al PNTCD, chiar daca nu s-a reusit, la alegeri, atingerea si depasirea pragului electoral de 5%, partidul „a recapatat o orientare de dreapta, populara, fiind promovat ca atare in cele mai inalte medii politice, crestin-democrate ale dreptei popular-europene”.

Marian Petre Milut considera ca in cei trei ani si patru luni cat a condus partidul a reusit sa-l redreseze atat din punct de vedere financiar, cat si organizatoric, a reinfiintat ziarul „Dreptatea”, insa a intalnit o opozitie „acerba, dar stupida, din partea unor persoane depasite din punct de vedere politic de realitate”, precum si a unor persoane care, pana de curand, pretindeau ca sunt alaturi de el.

„Invidia, rautatea, si pe alocuri chiar incompetenta, au fost, sunt si din pacate raman dusmanii revenirii PNTCD in centrul politicii romanesti si europene, acolo unde i-ar fi locul. Nu mai exista logica sa ma lupt cu toti cei care nu inteleg ca acest partid trebuie sa se orienteze spre dreapta popular-europeana si sa sprijine fortele de dreapta din Romania, care acum incearca sa scoata tara din criza.

Las conducerea partidului in mod statutar Consiliului National de Conducere (CNC) si Biroului National de Conducere (BNC) si sper, in mod sincer, ca se va naste in fine o generatie de politicieni apti sa duca mai departe traditia PNTCD. Raman un simplu slujitor credincios al crestin-democratiei si al valorilor europene in Romania”, a conchis Marian Milut, intr-un comunicat de presa.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu