Pescuit sportiv – Cupa 1 iunie pentru copii si juniori, pe balta de la Doua Veverite, organizata de Nord Crap Club Baia Mare

Consiliul Judetean Maramures si NORD CRAP CLUB Baia Mare organizeaza prima editie a Cupei 1 Iunie la pescuit sportiv, competitie adresata copiilor si juniorilor pina la 14 ani. Aceasta se va desfasura in data de 5 iunie.

Locatia aleasa este balta Costin, de la Doua Veverite, la competitie participind maxim 20 de concurenti, inscrierea fiind gratuita.

Concursul va avea o singura mansa de doua ore, castigatori vor fi declarati cei cu cea mai mare cantitate de peste prins, premiindu-se locurile 1, 2, 3, precum si cea mai mare captura.

Concurentii vor primi din partea NORD CRAP CLUB BAIA MARE vergi de 3m Shimano si cate 3 linii de pescuit plus nada. Se pescuieste exclusiv cu echipamentul pus la dispozitie de NORD CRAP CLUB BAIA MARE.

Program:

ora 8.15 – adunarea pe balta;

ora 9.00 – startul concursului;

ora 11.00 – sfarsitul concursului;

ora 11.30 – premierea  si masa festiva.

Concurentii vor primi din partea clubului cate doua cutii de viermisori. Daca se doreste alta nada, aceasta poate fi folosita din dotarea pescarului.

Pentru inscrieri folositi forumul www.nordcrap.ro/competitii, pentru pescuit la crap. „Concursul are ca scop promovarea si dezvoltarea pescuitului sportiv si obligativitatea pescuitului in sistem prinde si elibereaza” a precizat Dan Coarda, reprezentantul Nord Crap Club Baia Mare.

Ciprian DOCHITA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu