Ad imageAd image

PERCHEZIȚII -Proxenet din Baia Mare arestat în Satu Mare

Ad imageAd image

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au organizat în data de 23 noiembrie o acțiune de amploare, într- un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și rele tratamente aplicate minorului.

„În fapt, în cursul anului 2022, un bărbat, din Baia Mare, în mod repetat, și în mai multe perioade de timp, ar fi înlesnit în vederea practicării prostituției pe raza municipiului Satu Mare, o tânără, de 27 de ani, din Baia Mare, obținând în acest fel foloase materiale de pe urma activității femeii.

Totodată, în aceste perioade de timp, bărbatul o ținea în condiții precare pe minora, de 2 ani și 10 luni a tinerei, afectându-i acesteia dezvoltarea fizică și intelectuală. În cadrul activității, au fost puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Maramureș, emise de un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare.

Totodată, față de 2 persoane au fost emise mandate de aducere la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, în vederea audierii și luării măsurilor procedurale”, precizează polițiștii sătmăreni.

Oamenii legii au depistat cu ocazia perchezițiilor domiciliare 20 grame de materie vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi cannabis, 1 pistol air soft, 524 bile, 2 telefoane mobile și 2 cartele telefonice. Băimăreanul de 46 de ani a fost reținut de polițiștii sătmăreni pentru 24 de ore.

Față de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Baia Mare, organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare au emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu