Perchezitii domiciliare in Borsa: Arma, produse pirotehnice si trofee ridicate de politisti

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, au efectuat in cursul zilei de vineri trei perchezitii domiciliare pe raza orasului Borsa, pentru probarea activitatii infractionale a unui tanar.

Cel in cauza, tanar de 29 de ani, este cercetat in cadrul unui dosar penal intocmit de politisti sub aspectul comiterii infractiunii de detinere ilegala de arme si munitii letale de vanatoare.

„In urma perchezitiilor, politistii au descoperit si ridicat in vederea continuarii cercetarilor o arma supusa notificarii, detinuta ilegal, mai multe obiecte si produse pirotehnice detinute fara drept, 10 trofee de caprior, un trofeu de cerb carpatin, toate fara crotalii de identificare.

La activitati, politistii specializati in arme, explozivi si substante periculoase au fost sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului Actiuni Speciale si de politisti din Borsa si Viseu de Sus. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a tanarului”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu