Patru hoti de motorina, prinsi de politistii maramureseni – Acestia sunt cercetati pentru furt calificat

Mai multi hoti de motorina au fost prinsi de politistii din Ocna Sugatag. Acestia au sustras combustibil pe raza mai multor localitati. In data de 3 aprilie, un echipaj mixt format dintr-un politist din Ocna Sugatag si un politist de frontiera a oprit in trafic un autoturism condus de Ioan B., in varsta de 21 de ani din Rozavlea.

In masina se aflau alti trei tineri: Marius S., in varsta de 19 ani, si doi minori, unul de 16 iar celalalt de 17 ani, toti din localitatea Sieu. La scurt timp, in locul in care a fost oprit autoturismul a sosit Gheorghe B., din localitatea Hoteni, care a declarat ca in urma cu 20 de minute cei patru tineri au incercat sa sustraga motorina dintr-un autocamion parcat in fata locuintei sale.

„Investigatiile efectuate de politisti au stabilit ca in noptile de 30 si 31 martie suspectii, impreuna cu Gabriel C., in varsta de 22 de ani, din Rozavlea, au comis patru furturi. Atunci ei au sustras combustibil din rezervoarele unor camioane parcate  pe raza localitatilor Calinesti, Sarbi, Hoteni si Mara. Prejudiciul cauzat este in valoare de 700 lei. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat”, precizeaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Maramures.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu