Ovidiu Crăciun a fost ales președintele TNL Baia Mare

Vineri au avut loc alegerile în organizația Tineretului Național Liberal Baia Mare, care l-a reconfirmat pe consilierul local Ovidiu Crăciun în funcția de președinte.

Crăciun este convins că tinerii reprezintă coloana vertebrală a viitorului nostru.

”Ieri, au avut loc alegerile Tineretului Național Liberal Baia Mare. A fost și este o experiență extraordinară pentru mine să fiu în fruntea unei echipe remarcabile, aleasă cu grijă și determinare. Ne-am străduit din greu să construim o echipă puternică, plină de energie și pasiune pentru schimbare. Sunt convins că tinerii reprezintă coloana vertebrală a viitorului nostru și că este important să îi încurajăm și să le oferim planuri adecvate pentru a-și exprima viziunile și aspirațiile.

Alături de mine, am avut onoarea să fiu susținut de Călin Bota și Florin Alexe, deputați, Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator, Costin Hendea Anca, secretar de stat în Ministerul Familiei, Rudolf Stauder, prefectul județului și Gabriel Stetco, administratorul public al județului. Fiecare dintre acești oameni aduce cu sine o experiență și o dedicație de neegalat și suntem recunoscători pentru sprijinul lor necondiționat.

Să continuăm să lucrăm împreună, să construim și să inovăm, încurajez tinerii să rămână activi și implicați, să își facă auzită vocea și să lupte pentru viitorul pe care îl merită. Mulțumesc tuturor colegilor de la TNL!”, a precizat Ovidiu Crăciun.

ZiarMM

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu