Ad imageAd image

Organizația PSD Baia Mare alături de Doru Dăncuș!

Ad imageAd image

Membrii Organizației PSD Baia Mare s-au întâlnit recent cu candidatul social-democraților pentru Primăria Baia Mare, Doru Dăncuș. A fost momentul ca reprezentatul PSD Maramureș pentru primăria celui mai important municipiu din județ să își prezinte activitatea primelor patru luni în funcția de primar-interimar, dar și planurile sale pentru Baia Mare, în următorii patru ani.

La discuție a avut alături reprezentații conducerii județene ai PSD Maramureș, dar și președinții de organizațiilor municipale și județene ale OFSD, TSD, OPSD, PES activists. În sală s-au aflat membri, dar și simpatizanți ai PSD Baia Mare, președinții OL-urilor social-democrate băimărene, primari, consilieri locali și județeni, reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate.

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, președinte al filialei județene a PSD, a arătat că Doru Dăncuș este cea mai bună soluție a PSD Maramureș și PSD Baia Mare pentru Primăria municipiului.

Nu a fost o decizie ușoară, dar a fost decizia cea mai bună, conform propunerilor făcute de băimăreni. În numai patru luni ca primar-interimar, a reușit să coalizeze în jurul său o mulțime de forțe și de oameni, iar prin toate acțiunile sale ne arată tuturor că îi pasă de fiecare băimărean.

Pentru că Doru Dăncuș nu va fi primarul PSD Maramureș, ci va primarul băimărenilor. Și știu că nu va promite în această campanie mai mult decât poate să facă, iar ceea ce va promite va și realiza, Am transmis acest mesaj tuturor candidaților social-democrați din județ, să nu se angajeze în promisiuni pe care nu le pot onora și am convingerea că așa va fi și în Baia Mare. PSD Baia Mare și PSD Maramureș vor fi alături de Doru Dăncuș în această confruntare electorală, iar cu încredere în Baia Mare am convingerea că vom învinge”. – președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu