Ordine de protecție emise în Maramureș după ce mai multe femei au fost agresate

taiTrei ordine de protecție provizorie au fost emise de polițiștii maramureșeni în ultimele zile.

Tăuții – Măgherăuș – Vineri 16 septembrie, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 33 de ani din oraș cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile a fost agresată fizic de către concubinul său de 35 de ani.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Sighetu – Marmației – Sâmbătă 17 septembrie, polițiștii au fost sesizați direct de către o femeie de 31 de ani din municipiu, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat de 28 de ani, de o perioadă este violent cu familia.

Femeia a mai relatat faptul că a părăsit domiciliul conjugal în data de 14 septembrie, fapt ce l-a determinat pe bărbat să îi trimită mesaje de amenințare cu acte de violență.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Baia Mare – Ieri, 18 septembrie, ora 20.18, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul ei.

La fața locului, polițiștii au identificat apelanta care a relatat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său din Baia Mare, a fost agresată fizic de către soțul ei de 49 de ani, în urma unor neînțelegeri mai vechi și a distrus mai multe bunuri din locuință.

În cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu