Oficiul Poștal nr. 5 Baia Mare, închis pentru renovare încă din august 2022. Ce spune Poșta Română

Oficiul Poștal nr. 5 (zona magazinului Center) din Baia Mare a fost închis la sfârșitul lunii august 2022 pentru renovare, însă de atunci nimic nu s-a întâmplat, astfel că unitatea e închisă și azi.

Reprezentanții Poștei Române susțin că că e nevoie de acordul proprietarilor din bloc pentru renovarea oficiului.

”Oficiul Poștal Nr. 5 din Baia Mare este un spațiu care necesită lucrări de renovare. Subunitatea poștală se află la parterul unui bloc de locuințe, fiind in condominiu cu proprietarii apartamentelor din bloc. De aceea, pentru renovarea spațiului în primul rând este necesar acordul proprietarilor din bloc. Pe baza acestui acord se realizează expertiza tehnică și mai departe, fluxul celorlalte lucrări tehnice.

Menționăm că, în speța enunțată de dumneavoastră, activitatea poștală decurge normal, aceasta fiind mutată temporar la Oficiul Poștal Baia Mare Nr. 2: Ghișeu Exterior 2. Astfel, salariații Companiei Naționale Poșta Română distribuie în parametri optimi trimiterile poștale, iar pensiile și prestațiile sociale se află în graficul obișnuit de plată, fără întârzieri”, au precizat, pentru ZiarMM, cei de la Poșta Română.

Vlad HERMAN

Foto generic

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu