O NOUĂ TENTATIVĂ – Deszăpezirea și reducerea taxei de salubrizare, discutate în Consiliul Local

În 27 ianuarie vom avea o nouă ședință de Consiliu Local. Ședința va fi în Sala Europa, cu începere de la ora 15.00, iar ședința va avea pe ordinea de zi în total 49 de proiecte de hotărâre, iar o parte din acestea vor stârni discuții aprinse. Printre altele, aleșii locali vor aproba documentația privind atestarea municipiului ca stațiune turistică balneoclimaterică de interes național, vor aproba strategia integrată de dezvoltare urbană până în 2030, dar se va discuta și despre reducerea taxei de salubrizare. Acest proiect trebuia discutat în ședința din 21 ianuarie, însă nu a fost cu cine, nefiind cvorum.

O nouă tentativă avem și pentru proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării H.C.L. nr. 320/2020 prin suplimentarea cu
câte un post de consilier, a celor 2 cabinete viceprimar, respectiv proiectul de hotărâre privind aprobarea ajustării tarifelor pentru activităţi ale serviciilor de deszăpezire din Municipiul Baia Mare realizate în baza acordului cadru de servicii nr. 46020/04.12.2018.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu