O fi stadionul de sub Dealul Florilor al lui Dan Hotico? – Din ciclul cand muschii o iau inaintea creierului

Lipsa de bun simt si proasta crestere a unora cand se vad cocotati pe anumite scaune vechi si ponosite ne scot din minti. Este exemplul lui Dan Hotico, presedintele Consiliului de Administratie de la FC Baia Mare. Nu este prima data cind individul sare calul cu reprezentantii presei. Si nu numai.

Cazul in care a imbrancit cadrele medicale de pe ambulanta si le-a pomenit de organul reproducator politistilor care l-au trezit cand a atipit in mijlocul intersectiei in gipanul sau este arhicunoscut. Sigur ca justitia din Romania l-a scos basma curata. Acum, in (im)postura de mare sef la un club aflat in agonie, face ce vrea muschii lui.

Stim cu totii despre relatiile de prietenie in triumviratul Vasile Muresan – Cristian Anghel – Dan Hotico. Vom mai povesti despre ele si despre niste contracte obtinute de unii, pentru a pazi anumite porti.

Il intrebam pe Cristian Anghel daca Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” este in proprietatea lui Hotico. Astfel nu ne explicam cum de isi permite Hotico sa mearga la unele firme si sa zbiere ca un descreierat ca si cum stadionul baimarean ar fi feuda lui.

Si il mai intrebam pe Anghel ceva… Alti sportivi nu au voie sa foloseasca stadionul municipal? Micii fotbalisti nu au voie? Le trebuie acceptul lui Hotico? Atunci acei parinti vor plati cu 2% mai putin la bugetul local.

Sa puna Hotico niste bani la stadion. Pentru apa, gaz si altele. Sau daca nu ii convine sistemul in care ar trebui sa colaboreze si cu altii, care au aceleasi drepturi precum are el, sa plece cu echipa lui de la stadion si sa isi faca alta echipa.

Dar momentan nu stim despre ce echipa vorbim. Si-a batut joc de antrenorii si jucatorii lui FC Baia Mare, dar colaboreaza cu aceia care au adus FC-ul unde l-au adus. Modul jegos in care se comporta cu reprezentantii presei ii va aduce doar furtuna. Dar daca asa a invatat nu o sa-i schimbam noi obiceiurile. Vom reveni la subiect.

Radu TOLAS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu