Nunti de zi sau de noapte? – Ultima strigare pentru dezbaterea publica ce are loc luni la Primaria Baia Mare

Luni, incepand cu ora 12, in sala de sedinte a Primariei Baia Mare, are loc dezbaterea publica pe tema nuntilor de noapte in Baia Mare. Initiativa ii apartine consilierului local Vasile Vlasin, care a propus schimbarea hotararii de Consiliu Local care prevede interdictia organizarii de nunti, botezuri si alte mese festive pe raza Municipiului Baia Mare pe timpul noptii, in interevalul orar 23 – 07.

Vasile Vlasin spune ca masura care a intrat in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2010 este una care aduce prejudicii unitatilor de alimentatie publica din oras si nemultumeste multi tineri care doresc sa se casatoreasca. Pe de alta parte, Mircea Dolha, initiatorul proiectului de hotarare adoptat in vara anului trecut, afirma ca masura este una care se impunea, in conditiile in care dorim sa avem nopti linistite (in special in week-end) si sa beneficiem de confort sonor chiar si in cazul in care locuim langa un restaurant care organizeaza mese festive.

La intalnirea de la ora 12 sunt asteptati toti cei care doresc sa-si exprime un punct de vedere vizavi de aceasta problema.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu