Nunta de la A la Z. Ce spune Florentin Tuș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș

Baia Mare Value Center găzduiește începând de azi și până duminică, inclusiv, un eveniment de tradiție organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, și anume Nunta de la A la Z. Un eveniment care se adresează celor care au în plan să se căsătorească în acest an.

„Este prima manifestare expozițională din calendarul expozițiilor Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, fiind vorba de un eveniment dedicat nunților, manifestarea cunoscută drept Nunta de la A la Z. Așa cum am obișnuit deja atât expozanții, cât și vizitatorii, manifestarea se desfășoară în galeriile unui spațiu comercial, Value Center, iar motivul este legat de fluxul mai mare de vizitatori care există.

18 expozanți din 3 județe, Maramureș, Cluj și Bihor sunt pe galerii, cu spații expoziționale mai mari sau mai mici, expunând produse specifice. Avem de la ținute de mireasă la produse de patiserie, aranjamente florale, organizatori de evenimente, foto-video ș.a.m.d. Sunt trei zile de expoziție, toți cei interesați și vor să vină în galeriile Value Center, să aleagă ceea ce le place în organizarea evenimentului lor de neuitat. Ne aflăm la cea de-a 17-a ediție, suntem aproape de majorat cu acest eveniment, unul care succită un interes mare în rândul celor vizați, tocmai de aceea am reușit să ajungem la ediția 17. Avem servicii noi, cum ar fi baloane cu fum, mărturii speciale, mărturii adresate iubitorilor de ecologie, plantarea unor pomi etc”, a precizat Florentin Tuș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu