Ad imageAd image

NUMIRE CU SCANDAL – Catedrala din Sighet are un nou preot paroh

Ad imageAd image

Catedrala Ortodoxă din Sighetu Marmației are de ieri un nou preot paroh în persoana părintelui Dan Sidău, cel care a luat locul părintelui Paul Tomoiagă, revocat din funcție de către conducerea Episcopiei Maramureșului și Sătmarului pe motiv de pensionare. Vă reamintim că părintele Paul Tomoiagă a contestat decizia eliberării sale din funcție și încă așteaptă un răspuns din partea Episcopiei Maramureșului și Sătmarului la contestația depusă. Cazul părintelui Paul Tomoiagă, eliberat din funcție, după cum singur spune, pe nedrept, a ajuns și la Patriarhia Romană. Acum așteptăm să vedem reacția Patriarhiei.

Numirea părintelui Sidău Dan a fost făcută ieri, 6 martie, spre nemulțumirea a numeroși credincioși. Oamenii și-au spus nemulțumirile și în biserică, însă au fost apostrofați și li s-a spus că „doar popa strigă în biserică”.

„.O șleahtă de farisei și mafioți au făcut un spectacol grotesc în biserică. Și nu oricând, ci în Duminica Izgonirii omului din Rai. Pe mine această biserică m-a pierdut definitiv. Nu mai sprijin un sistem corupt și mafioți condus de sărăntoci ai neamului ajunși vezi doamne în slujba lui Hristos. Acești mafioți îl vad pe Isus în continuare. Ce șarpe v-a fost introdus în biserică!. Cum poate oare Dumnezeu să asculte rugaciuni ale acestor farisei? Și nu uita, Dumnezeu este sus și vede” sau „Pentru noi ziua de azi a fost una de tristețe” – sunt o parte din mesajele transmise de către enoriașii nemulțumiți de noua numire.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu