Nu-i de glumă! Pisi din Săpânța se bagă la CJ. Imagini cu puternic impact emoțional

Prima dată când i-am accesat contul de Facebook, eram ferm convinși că am dat peste cine nu trebuia și că e vorba de vreo fetișcană certată cu simțul realității. Ne-a luat ceva timp să vedem că eram pe pagina profesoarei Simona Ponde (care predă în Săpânța, conform contului de Facebook, ea fiind originară din Cavnic), candidata Partidului Ecologist Român la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Felicităm astfel de inițiative de a revoluționa administrația locală, cel puțin la nivelul toaletei personale a fiecărui ales. Ne și imaginăm cam cum va arăta Simona Ponde (că nu e exclus să rupă toate sondajele, după cum se îmbracă) la o manifestare publică, stând fermă, mimând că știe pe dinafară versurile imnului, alături de șefii structurilor MAI, prefect, preasfințitul Iustin, veteranii de război și vreo doi miniștri cu păr cărunt.

Noi îi dorim succesuri depline impudicei Simona Ponde, căreia îi lipsește totuși un tatuaj de ăla adevărat, strategic plasat, și așteptăm noul regulament de ordine interioară adoptat de Consiliul Județean în ce privește ținuta la serviciu. Să terminăm odată cu veșmintele lungi și anoste, ce nu pun în evidență nimic din intimitatea pe care orice funcționar o are. De altfel, o rochie sinonimă cu inexistența sau un decolteu mai generos cu părțile interesante ar duce la o efervescență în rândul angajaților, pofta de muncă având toate șansele să crească. Poate și altceva.

Să fie primit!

Distribuie articolul
16 Comments