Noi ordine de protecție în Maramureș după ce doi bărbați și-au bătut soțiile

Luni, 22 mai, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au intervenit în Bârsana, în urma unei sesizări prin apel 112, la o agresiune produsă asupra unei femei.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 49 de ani și două femei de 42 și 78 de ani, toți din Bârsana. Astfel, din primele verificări și din cele relatate de către apelantă s-a constatat faptul că pe fondul unui conflict spontan, bărbatul și-ar fi agresat soția a bruscat femeia de 78 de ani și i-a adresat amenințări.

Astfel, s-a eliberat ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. Totodată, în jurul orei 10.00, polițiștii Postului de Poliție Rona de Jos, în urma unui apel 112, s-au deplasat la un imobil pe raza localității, unde s-a sesizat un scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unor neînțelegeri, un bărbat de 59 de ani din Rona de Jos ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe soția acestuia. În urma celor constatate, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu