- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

NERVI MULȚI – A amenințat cu moartea polițiștii care l-au amendat pentru că nu purta mască de protecție

Un bărbat din Constanța și-a ieșit din minți după ce a fost amendat de polițiști pentru că nu purta masca de protecție. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile a constănțeanului în vârstă de 51 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj. 
„În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se reține faptul că la data de 29.03.2021, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în sediul Secției 2 Poliție Constanța, i-a adus amenințări cu moartea agentului de poliție P.L., care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, spunându-i că îi va tăia gâtul când o va prinde, pe motiv că aceasta l-a sancționat contravențional pentru nepurtarea măștii de protecție în sediul unei instituții publice, iar la data de 08.04.2021, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în același sediu de poliție, i-a declarat verbal și în scris lucrătorului de poliție T. C.-M., aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, că în cazul în care organele statului nu vor lua măsuri pentru arestarea fiului său, D. R., care este consumator de droguri, va ucide dealerii de droguri, poliția antidrog, procurorii sau judecătorii, chiar și cu riscul de a fi condamnat.
Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției 2 Poliție Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul D. R.„, precizează Ministerul Public.
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu