NEMULȚUMIRI – Primarul de Baia Mare, aspru criticat pentru deszăpezirea din oraș

O simplă postare a primarului de Baia Mare pe rețelele de socializare a atras numeroase critici din partea băimărenilor. Toate au avut legătură cu deszapezirea făcută pe străduțele dintre blocuri, adică cea aproape inexistentă. Pentru mulți băimăreni este un chin să mai iasă cu mașina pe străduțele dintre blocuri din cauza nămeților care nu au fost curățați. Cât timp nu a nins trebuiau echipele primăriei să iasă la deszăpezirea parcărilor publice, că doar se plătește abonament de parcare pe un an de zile.

Baia Mare a avut parte noaptea trecută de ninsori abundente, iar la primele ore ale dimineții s-a văzut că drumarii au muncit și nu prea. Oamenii au ieșit la dat cu lopata, că doar un pic de sport nu a făcut rău la nimeni. Însă pentru pietoni a circula pe trotuarele acoperite din plin de zăpadă este o adevărată provocare,. Zilele acestea a parca mașina într-una din parcările publice ale orașului se poate dovedi a fi o adevărată provocare.

„Domnule primar, încearcă să te plimbi și pe trotuarele din Baia Mare …că poate ajungi pacient la ortopedie, asta dacă ai noroc să nu dai cu capul să ajungi la neurochirurgie”, este numai unul din mesajele transmise.

„Să-ți fie rușine, domnule primar! ”, este un alt mesaj transmis edilului municipiului.

„Toată iarna aceasta am avut de suferit cu toții din cauza proastei deszapeziri făcute în oraș. De multe ori am preferat să nu merg cu mașina, dar și pe jos se circulă foarte greu, multe trotuare nu sunt curățate, utilajele sunt puține sasu nu fac față. Ar trebui să fie mai multe utilaje pe străzi”, ne spune o altă băimăreancă.

Stratul de zăpada măsura până la 40 cm la stația meteo Iezer, 39 cm la Firiza, 36 cm în Pasul Gutai si la Cavnic, 29 cm în Baia Borsa, 28 cm in Poiana Borșa, 28 cm în Baia Mare, 25 cm la Targu Lapus, 18 cm la Ocna Sugatag, 17 cm la Sighetu Marmatiei

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu