N-ai voie să cânți pe munte fără aprobare. Anunț al celor de la Parcul Național Munții Rodnei încinge spiritele pe internet

Nu ai voie să faci nimic în Parcul Național Munții Rodnei fără a avea aprobare în prealabil. O postare a celor de la Parcul Național Munții Rodnei a stârnit un val de reacții pe internet, fiind aduse multe critici celor de la acest parc. Totul a plecat de la postarea de mai jos: „În urma apariției în mediul online a unui videoclip în care d-na AM, care de altfel a și postat acest film pe rețelele de socializare, apare cântând în Poiana Narciselor de pe raza Parcului Național Munții Rodnei, precizăm că această filmare s-a făcut cu încălcarea legislației în vigoare privind ariile naturale protejate, fără a se solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei.

Administrația Parcului Național Munții Rodnei condamnă orice încalcare a legilor și regulamentelor privind ariile naturale protejate și va lua întotdeanua măsurile prevăzute de lege și va aplica sancțiuni acolo unde este cazul.
Suntem siguri ca d-na AM nu a vrut, cu intenție, să aducă niciun prejudiciu Parcului Național Munții Rodnei, dar va trebui totuși să răspundă contravențional pentru fapta ei. Pe viitor, cănd va dorii să se promoveze pe dânsa împreună cu frumusețile Munților Rodnei, sperăm să o facă în mod legal, solicitându-ne avizul și respectând regulamentele noastre!”.

Și de aici au început comentariile. Care sună cam așa: „La fel să procedați și cu transporturile de material lemnos fără documente!, „După parlament sânteți cea mai mare mafie”, „Ce a făcut? A cântat?” sau „Ai voie să fluieri, dar dacă faci bani din fluierat inseamnă că e o afacere și atunci trebuie să respecți legea și asta inseamnă că trebuie să obții niste hartii”.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu