MOISEI – Lemn pentru populație din zona Valea Boului. Cați metri cubi revin pe familie

În cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local Moisei care a avut loc azi, 9 septembrie, s-a votat aprobarea prețului pentru valorificarea cantității de 149 mc masă lemnoasă din specia molid și brad din fondul forestier proprietate publică a UAT MOISEI, din locul numit Valea Boului, conform APV 5967/20.01.2021, prin vânzare directă către populația Comunei Moisei, in cantitate de 3mc/famile/gospodărie până la epuizarea masei lemnoase.
Prețurile sunt, potrivit primarului Grigore Tomoiagă,  de 250 lei/mc pentru lemnul de lucru, respectiv 150 lei/mc pentru lemnul de foc.
„Astfel, toți cetățenii comunei Moisei, pot să depună cereri la secretariatul Primăriei, începând de luni, 12.09.2022, prin care vor solicita categoria de lemn de care au nevoie, respectiv: lemn de lucru, lemn de foc, sau ambele, cu condiția să nu depășească 3 mc/famile/gospodărie. Criteriul de selecție fiind „primul venit, primul servit”, până la epuizarea celor 149 mc de masă lemnoasă. Cererile care nu vor putea fi onorate vor fi prioritare la următoarea partidă care va fi scoasă la licitație”, spune primarul Grigore Tomoiagă.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu