MOISEI – Au demarat lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public

Moisei 2022
Au început lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public în comuna Moisei. Primarul Grigore Tomoiagă spune că proiectul este finanțat prin Administrația Fondului de Mediu, prin programul “Creșterea Eficienței Energetice a Infrastructurii de Iluminat Public”.
Valoarea lucrărilor: 1.953.124,53 lei + TVA. Este planificată schimbarea a 1157 de lămpi. Lucrările presupun înlocuirea lămpilor existente cu lămpi cu tehnologie LED pe stâlpii existenți și implementarea unui sistem de telegestiune a iluminatului public care asigură iluminarea potrivită pentru locul și momentul potrivit sau alerte pentru defecțiuni în timp real.
Obiectivele principale ale acestui proiect sunt reducerea consumului de energie pentru iluminat, scăderea costurilor efective cu acesta, respectiv creșterea eficienței energetice în general, cu efecte asupra protecției mediului și stării de bunăstare a comunei noastre! Pentru că se lucrează simultan în mai multe zone, facem un apel locuitorilor, în special celor cu autoturisme, la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră și vă asigurăm că lucrările se vor desfășura în cel mai scurt timp posibil”, spune primarul Tomoiaga Grigore.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu