Mircea Ursache, PSD: „Candidatul nostru trebuie sa prezinte garantia ca poate castiga Primaria Baia Mare. Mircea Dolha poate fi garantia”

Mircea Ursache, trimis de la centru de social democrati pentru a face ordine in filiala judeteana a PSD, a afirmat ca, din punct de vedere al notorietatii, Mircea Dolha se afla pe primul loc in preferintele baimarenilor, in ceea ce priveste reprezentantii formatiunii politice pe care o reprezinta.

„S-au facut mai multe sondaje. Ele ne arata mai mult notorietatea decat intentia de vot.

Evident ca viceprimarul Mircea Dolha, datorita muncii depuse, e indreptatit ca si notorietate sa fie candidatul partidului. Va fi o competitie dura. Toate candidaturile vor fi puternice”, a declarat Ursache, in cadrul emisiunii „Garda de Noapte”, difuzata de postul de televiziune Cinemar TV (CBN).

Acesta a mai spus ca Dolha poate reprezenta garantia ca PSD va obtine Primaria Baia Mare. Candidatul nostru trebuie sa ne prezinte garantia ca poate castiga Primaria Baia Mare. Mircea Dolha poate fi garantia. Am vorbit cu multa lume care il cunoaste”, a spus Ursache.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu