Mircea Ursache intentioneaza sa candideze la sefia PSD Maramures – El si-ar putea anunta oficial candidatura la conferinta judeteana din luna iunie

Functia de presedinte al social democratilor maramureseni pare sa-i provoace pe tot mai multi reprezentanti ai PSD. Dupa senatorul Sorin Bota, a venit randul lui Mircea Ursache sa se gandeasca serios la posibilitatea de a-si depune candidatura.

Ursache spune ca si-ar putea anunta candiatura in mod oficial, la conferinta judeteana, din luna iunie. Insa acest lucru depinde de acordul primarilor PSD-isti si de pozitia unor lideri. “In acest moment exista, la nivelul organizatiei, un val de sustinere pentru demersul meu, pentru ceea ce am facut la nivel de organizatie judeteana”, a declarat Mircea Ursache.

Cat priveste eventualii contracandidati, Mircea Ursache spune ca ar fi foarte bine pentru organizatie sa existe competitie, cu programe si obiective.

Mircea Ursache a fost seful Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului si a raspuns o vreme de organizatia de Maramures. Din luna februarie a acetui an, Ursache a devenit membru al organizatiei PSD Baia Mare, fara insa a indeplini vreo functie de conducere.

radio galaxia

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu