Mircea Ursache declara ca schimbarea lui Mircea Dolha din functia de primar interimar a fost o miscare politica previzibila si fireasca, desi PNL nu a procedat moral

Mircea Ursache, desemnat de conducerea PSD sa readuca filiala maramureseana a partidului pe linia de plutire, a declarat ca initiativa liberala a inlocuirii lui Mircea Dolha cu Istvan Ludescher la conducerea Primariei Baia Mare este o miscare politica previzibila, chiar daca PNL nu a procedat moral.

Prezent in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata de postul de televiziune Cinemar TV (CBN), Ursache a afirmat ca liberalii au realizat faptul ca din postura de primar interimar, Dolha castiga tot mai mult capital electoral, fapt reliefat de sondajele realizate pana acum, care il situau pe acesta pe primul loc in optiunile alegatorilor.

Ursache a mai spus ca sistemul din Primarie, care nu e neaparat cel mai corect, a fost deranjat de Mircea Dolha. Acesta nu a putut sa-si asume continuarea unor proiecte foarte slabe calitativ pentru un municipiu ca Baia Mare.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu