Mircea Dolha – Cat timp voi fi eu primar, ISO 9001 se va respecta intocmai, altfel, cei in cauza vor da de dracu’

Actele semnate de anumiti angajati ai Primariei Baia Mare releva date false prezenatate de compartimentele de specialitate. In unele cazuri, cum a fost si acela al cumpararii blocului Horea 46 A, astfel de date false se pot lasa cu condamnari penale. Modul acesta de intocmire a actelor nu este deloc in concordanta cu certificatul ISO 9001 pe care Primaria Baia Mare il are.

Prezent in cadrul emisiunii Garda de Noapte, pe postul de televiziune Transilvania Folclor, primarul interimar Mircea Dolha a precizat ca in cazul in care va constata incheieri defectuoase ale actelor, ii va sanctiona drastic pe cei in cauza.

„Cat timp voi fi eu primar, ISO 9001 se va respecta intocmai, altfel, cei in cauza vor da de dracu’. Nu voi face nicio concesie. Voi fi foarte atent la sistemul din Primaria Baia Mare. Functionarii trebuie sa se uite de trei ori pe acte”, de acum incolo, a spus Dolha.

Declaratiile sale au venit in contextul discutiilor pe seama a doua referate intocmite de Serviciul Fond Locativ coordonat de Gheorghe Fotonea, in care se precizeaza ca proprietarul imobilului Horea 46 A era AF Chira Liviu. La datele la care au fost incheiate actele, proprietarul imobilului a fost SC Cuprom SA, respectiv, Primaria Baia Mare.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu