Mircea Dolha a inaintat o contestatie in anulare in dosarul Cristian Anghel – Niculescu Tagarlas crede ca pronuntarea sentintei l-ar putea readuce pe fostul edil in fruntea Primariei Baia Mare

Primarul interimar Mircea Dolha este unul dintre cei care a utilizat o cale extraordinara de atac in cazul dosarului lui Cristian Anghel. Alaturi de fostul edil baimarean si Consiliul Local Baia Mare (reprezentat de avocatul Radu Stef), Mircea Dolha a atacat sentinta de condamnare a lui Cristian Anghel de catre Curtea de Apel Cluj cu o contestatie in anulare.

Termenul de judecata a fost stabilit pentru data de 15 aprilie, la Curtea de Apel Cluj. Consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas spera ca prin pronuntarea sentintei de la Cluj, fostul primar sa fie repus in functie.

„O sentinta favorabila data la Cluj ar pune capat tuturor tensiunilor actuale, iar Cristian Anghel ar putea reveni in functie”, a declarat Tagarlas, in cadrul emisiunii Garda de Noapte, difuzata de postul de televiziune Transilvania Folclor.

La randul sau, actualul primar interimar a precizat ca sentinta de la Cluj de condamnare a lui Cristian Anghel nu inseamna sfarsitul politic al fostului edil.

„Omul Cristian Anghel nu si-a incheiat cariera politica. Eu cred ca mai are multe de spus. Sunt cai extraordinare de atac”, a spus Dolha.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu