- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

MINAUR CAUTĂ ANTRENOR – Ce program va avea echipa în perioada următoare

Minaur a rămas fără antrenor după ce Costică Buceschi și-a anunțat demisia oficial. Știm că echipa va merge în cantonament în perioada 19-23 iulie la Hajdunanas (Ungaria), iar în ultima zi va disputa un meci de pregătire cu DVSC Debrecen.

Urmează apoi în 28-29 iulie două meciuri de pregătire în deplasare, cu Gloria Bistrița, în 6 august un meci amical pe teren propriu cu HC Zalău, urmat în 12-13 august de un turneu de pregătire la Zalău, alături de echipa gazdă, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM Slatina. Potrivit minaur.ro, pentru data de 17 august este programat un meci amical pe teren propriu cu Corona Brașov, 20-21 august – Cupa Centenar la Oradea (CS Minaur, CSM București, FTC RailCargo Hungaria, DVSC Debrecen (s-a stabilit că fiecare echipă va juca două meciuri, dar nu între echipele din aceeași țară; implicit, noi vom întâlni Debrecen și Ferencvaros).

24 august aduce primul meci oficial al sezonului, cu CSM Slatina, în Cupa României. Dacă învingem vom juca în sferturi cu Rapid București, pe 25 august. În 27-28 august are loc turneul Final Four al Cupei României, ediția 2020-2021.

Pentru ca în 4 septembrie să se dispute prima etapă din Liga Florilor, cu Măgura Cisnădie, în deplasare.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu